sobota, 15 kwietnia 2017

Veľkej Británie Davis Cup kapitán môže udržať vieru Kyle Edmund

Leon Smith naznačil, že by mohol udržať vieru Kyle Edmund nad James Ward as Veľkej Británie druhej dvojhry hráčov v prípade, že Davis Cup finále ide do ich rozhodujúci piateho gumy proti Belgicku v nedeľu.

V Británii naháňať ich prvé Davis Cup od roku 1936, viazanka je provokatívne pripravený na 1-1 po prvom dni vďaka Andy Murray 6-3, 6-2, 7-5 víťazstvo nad Ruben Bemelmans v druhej dvojhry gumy, ale Edmund bol spustošený po stratil dvoch stoviek vedenie vo svojom otvárač proti David Goffin na Flanders Expo v Gente.

Aj keď Edmund povedal, že cítil, ako by mal nechať svoju krajinu po svojom 3-6, 1-6, 6 -2, 6-1, 6-0 prehra svetu No16, Smith bol veľmi povzbudený 20-ročný je výkon a britský kapitán bude mať svoj čas pred tým, než jeho konečné rozhodnutie.


k dispozícii máte boli návrhy, ktoré Smith nahradí Edmunda so skúsenejšími Ward proti Bemelmans alebo Steve Darcis ak konečná je zablokovaná na 2-2 v nedeľu.Napriek tomu naznačil, že by mohol držať s Edmundom, svetovo No100, ktorý zapôsobil na antuke recently.Davis finálový zápas: Andy Murray príliš dobré pre Ruben Bemelmans a hladiny prispôsobiť svoje Viac

"Je tu a tam je tiež čas, ktorý je dôležitý, "povedal Smith. "Nebudeme robiť nič, kým zajtrajšieho večera, vidieť, ako každý je vidieť, ako sa zdvojnásobí je preč. To je, ako sme normálne urobil, to je, ako to urobíme znova. Nie je potrebné ponáhľať do ničoho.

"Pre Kyle, zrejme to bol veľmi dobrý Prvé dva sety. To je dôvod, prečo sme sa s ním v prvom rade. Je ťažké to odhadnúť, niekedy preto, že hrá Challengers na antuke.Ale sledoval som ho, keď hral v Argentíne, vedel, že stretnutie vyhral, ​​a to najmä v semifinále a finále. Hoci hral ľudí, ktorí boli tesne mimo svetovú špičku 100 boli stále veľmi dobrá hlinené courters.

"Ale samozrejme, že skúsenosť Dávida a tiež životného prostredia v určitom okamihu vzal mýto , Pravdepodobne musel vyhrať v dvoch setoch, alebo dokonca v štyroch. Jo, bolo to ťažké. Ale myslím, že je to pre neho dôležité si uvedomiť, úroveň sa môže samozrejme zahrať si a teraz udržať v nadväznosti na to. "

K dispozícii bol spor v tretej sade Murrayho zápasu, keď svet No2 dostal bod trest pre počuteľné obscénnosti.Murray, ktorý bol zapískal a vysmieval podľa búrlivý domácim publikom, sa zistilo, že hluk vo vnútri arény znamenalo nepočul Carlos Ramos mu dal jeho prvé varovanie.

"Nechcel som vlastne počul by som Bet365-Uvítací bonus vyzdvihnete tu dostal druhú varovanie, "povedal. Je to zrejme po bode veľmi hlasné.To bol dôvod, prečo som sa hovoriť s rozhodcom, pretože doslova som nemal žiadnu predstavu o niektoré z varovania, pretože nemôžete nič na ihrisku počuť. "

Murray usmial. "Som prekvapený, že počuje, čo hovorím," dodal.

Najlepším hráčom britská verí, že bude pripravený hrať po boku svojho brata Jamieho vo štvorhre dnes popoludní sa proti Kimmer Coppejans a Darcis, pred tým, než sa na Goffin vo štvrtej dvojhre kaučuku v nedeľu.

"Verím, že vo mne a Jamie ako zdvojnásobí tím," povedal Murray. "Ale je to samozrejme bude ťažké. Myslím, Goffin to kvalitný hráč, keď hrá dobre.On je na 15, 16 na svete, hrá dobre na hliny.

"Som si vedomý, že bude veľmi tvrdý zápas na v� �hru. Vo dvojici je Davis Cup vždy tvrdý, nikdy jednoduchý, len kvôli spôsobu, akým sa hrá. "

" Verím, že môžeme vyhrať kravatu, samozrejme, inak by nebol zmysel, aby sme tam boli . Ale určite to bude ťažké. "

Bet365-Zobraziť viac

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz