czwartek, 13 kwietnia 2017

Adrien Broner zastaví Khabib Allakhverdiev, aby vyhral voľný titul WBA

Nič pre boxer Adrien Broner prišiel ľahko.Cincinnati domorodec bol tak zvyknutý robiť veci na seba ťažké už v ranom veku, že jeho rodičia prezývali ich šiesty a posledné dieťa "Problém". Nesl konfrontačnú prezývku do boxu a žil až Čo je problém pre svojich súperov a jeho vlastný tábor, niekedy tým, že je jeho najhorším nepriateľom kvôli nedostatku zamerania. V sobotu, v jeho rodnom meste US Bank Arena, 26- Starý Broner čelil bezprostrednému problému v osobe Khabiba Allakhverdieva, 22-ročného ruského boja z Floridy. Ak neporazí kolegu bývalého majstra sveta Allakhverdjeva v plánovanom 12-kolovom zápase na vyplnenie Voľný WBA super ľahký titul by chcel väčší problém, a dal Broner je kedysi-sľubná kariéra na križovatke. Viktor Postol omráčí Lucas Matthysse pre svet super ľahký titul Čítajte viac

Ale krok smerom k Bronerovej demisie ako elita Boxer nebol v kartách po 12. technike Cal knockout proti tvrdohlavý Allakhverdiev.Boj bol zastavený rozhodcom sa 39 sekúnd pred v 12. kole po závane úderov proti bezbrannej Rus.

"Niet pochýb, Broner ju vyhral," povedal Allakhverdiev. "Bol lepší, než som bol dnes v noci."

Broner (31-2, 23 KO) súhlasila s pokornou posúdenie Allakhverdiev (19-2, 9 Kos) po tom, čo zachytil jeho svetový šampionát v roku štvrtina delenie, čím sa predchádzajúce výborný mušej váhy, ľahké a Welterweight korún.

bol to prvý boj Broner od roku klesá jednomyseľné rozhodnutie bývalého šampióna welterweight svet Shawn Porter 20. júna.Bol to Allakhverdiev prvý boj za 18 mesiacov.

"Som stále AB," povedal Broner. "Ale to ďalší po lovica mojej kariéry, ja budem asi boxu a miliardách."

Na sebe biele trenírky a váženie 139lbs, Allakhverdiev stál fúzatý 138-a-pol kila Broner, ktorí nosili ligotali oranžovej a čierne plavky ozdobené, o miliardách 'na chrbte a, AB' na prednej strane.

bojovníci veľkosti do seba v úvodnom kole s niekoľkými pevnými spojmi. Allakhverdiev vsadil stred kruhu v druhom kole a stále Broner na lanách v režime obrany.

Bojovníci začali miešať do tretej, obaja bojovníci pristátie silné pravej ruke.Začali boxu v vážny v Unibet-Registrácia zdarma štvrtom a piatom kole, s Broner pristátie nechal údery a zhora práva. Allakhverdiev uzavreté ho strelil do strely, pristátie niekoľko pravú ruku v úzko napadnuté štvrtý a piaty.

Šieste kolo skončilo závanom sídiel vyložených oboma bojovníkmi v posledných 10 sekúnd.Rock and Roll Hall of Fame člen, basgitarista Bootsy Collins, Cincinnati rodák z Parliament-Funkadelic slávu, bol tiež po ruke, aby fandiť Akonáhle a budúci šampión z Cincinnati.

"Začínam múdrejšie , Ja starnem, "povedal Broner.


"Po mojom poslednom súboji, povedal som, že nie je uvedenie môjho všetko do toho."

Unibet-Uvítací bonus vyzdvihnete tu

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz