środa, 12 kwietnia 2017

John Gallagher Majestic Moon našliapnuté k trhline v Ayr Gold Cup

Pre niektorých to je len ďalší šprint handicap. Pre trénera, ako je John Gallagher však Ayr Gold Cup je závod, ktorý by mohol zmeniť kariéru. "Mali sme skvelý rok, ale nezáleží na tom, či ste veľký tréner, alebo malý tréner, je to všetko o kvalite koní dostanete," povedal Gallagher v piatok. "Myslím, že budeme robiť naozaj dobre s kvalitou koňa sme dostali, ale to je len jedna z týchto pretekov. Získate uznanie, ak vyhráte závod, ako je tento. "

Ako pohára športových komisárov, ďalších šesť-Furlong handicap, na južnom obvode, Ayr Gold Cup je jedna udalosť, predovšetkým tým, že mnoho severných trénerov a majitelia chcú vyhrať.Je to ambície a fantaz írovať, sedí práve na pravej strane bludy fantázie.

Gallagher pobeží Majestic Moon, jeho stabilné hviezdu, v celovečernom udalosti u Ayr v sobotu popoludní, keď sa pokúsi nadviazať cenné víťazstvo nad sedem honov v Ascote na začiatku tohto mesiaca. Že sa Gallagher 30 kun dvore v Cotswolds na £ 107,000 v win prize money v roku 2015. Majestic Mesiaci a majster džokej zvolený Silvestre de Sousa teraz mohol zdvojnásobiť, že celkom asi za 60 sekúnd.

Aj keď teraz vlaky v západnej krajine, Gallagher prízvuk má stále narážky na svoje korene v severo-východ.On sa rozhodol pre kariéru v pretekoch ako teenager, šiel rovno zo školy do lodenice v roku 1983 a strávil nejaký čas ako putovný hlavy chlapca pred 15 rokmi vytiahol licencie.

"Kedysi som pomohol chlapík v severo-východe s poníkmi a kurčiat a všetky druhy zverinca, "hovorí. "Každú sobotu popoludní by sme ísť a pozerať sa na pretekanie na svete športu, a díval som sa ho jeden deň a ja som mu povedal:, Myslím, že to, čo chcem byť. ' Tento chlapík povedal:, Dobre, ideme na to, 'a tak som to urobil a som tu. Je to ako dostať zaplatené za hobby.Je to skvele vyrovnáva, ale je to najlepší život vôbec, keď sa veci darí a vy by ste nechcel byť nikde inde.

"Bol som na cestách hlava chlapec Ken Ivory a on bol majster s jeho šprintéri. Získal Portland [at Doncaster] a robil tak dobre so svojimi šprintérov, a myslel som si, že jedného dňa, bolo by to krásne vyhrať preteky takého. "

Majestic Moon je najvyššia cena pri 25 ° C -1 a boli v boxe 16, trochu bokom od najvyšších škatúľ všeobecne prednosť na šprint kurze v Ayr.Gallagher sa boli radi, že Go Far vyhrať piatkový bronzový pohár od stánku 13, však, a domnieva sa, že zatiaľ čo jeho valach pretekal výhradne na sedem honov, podmienky sobotňajšieho závodu by mohlo byť ideálne.

"Je to taký uvoľnený ch arakter, že je to sen trénovať, "povedal tréner. "Nemal brvou na ceste nahor, a zjedol všetko, čo včera v noci. Jeho podoba zvýšila tento rok, je to veľmi šťastný kôň a je to ako nič, ak ste šťastná a spokojná v sebe, budete prospievať.

"Niekto mi kedysi povedal, že pre likes pohára športových komisárov a Ayr Gold Cup, budete potrebovať šesť Furlong koňa, ktorý zostáva sedem honov a myslím, že spadá do tejto kategórie.Má vrecia prst, má tendenciu robiť trochu moc cez sedem o príležitostiach, a je to taký krásny big-kráčajúci kôň, že čím lepší pôda by sa mu bude vyhovovať. Je vypracovaný dosť dobre, že má rýchlosť pre šesť a vytrvalosti taky, takže ak idú šialený cval a variť svoje hus v piatich honov, bude sa aj naďalej zostať ďalej. "

De Sousa, ktorý vyzerá, určite dokončiť sezónu ako víťaz džokej s plochou je, prevezme v sedle na Majestic Mesiaci od Michael Murphy, ktorý zdvih ol zákaz, keď vyhral na valacha v Ascote.

"je to škoda pre Michaela, ale my sme potrebovali niekoho, kto jazdí Ayr a severnej dráhy dobre a je na vrchole svojej hry.On je vyrovnaný a silný, takže Silvestre zaškrtnúť všetky políčka, "povedal Gallagher.

" Bolo by to zvláštne deň skončiť na prvé tri alebo štyri, ale musím sa dostať domov v nedeľu , Nie som si istá, či by som dostať odtiaľ v sobotu v noci, ak vyhrá. "


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz