czwartek, 20 lipca 2017

Plus pre nový systém. Viac ako víťazstvo ma teší hra, hovorí kouč Sparty

Sparta v utorok v rámci sústredenia v Rakúsku porazila Ludogorec Razgrad 1: 0.


Bulharského šampióna, ktorý v bet 365 poslednom ročníku Ligy majstrov, doma trápil Real Madrid, zdolal Bazilej a remizoval s Liverpoolom, v úvodnom polčase herni predčila, ale dala len jeden gól.

"Po polovici to bet365 stavky mohlo byť tri nula," poznamenal Ščasný. "Ale zároveň sme v závere o výhru mohli prísť."

O jediný gól sa postaral portugalský útočník Paixao, ktorý si na prednej tyči nabehol na prízemný center Frýdku, ďalšie nové akvizície.

kým Paixao hral na svojom mieste na hrote, Frýdek, pôvodne záložník, sa posunul k nemu. Po prestávke ho vystriedal Krejčí, ďalšie ľavý záložník.Presun Krejčího s Frýdku dopredu súvisí so zmenou rozostavenie aj herného systému, ktorý Ščasný mužstvo od leta učí.

"Teší ma výhra, pretože súper bol naozaj silný. Je to odmena za to, ako hráči pracovali.Ale ešte viac ma teší spôsob hry, ktorým sme k víťazstvu dokráčali, "líčil Ščasný pre klubovú televíziu.

" Bol to veľmi kvalitný zápas, ostré stretnutie v štýle, bet365 aký môžeme očakávať v európskych pohároch, čo sa nám môže len hodiť, "podotkol kouč na sparťanskom webe.

Nové rozostavenie 3-5-2 a systém spočíva v zaradení troch stopérov, doteraz Sparta nastupovali ako väčšina tímov s dvomi strednými obrancami a v klasickom rozostavení 4-5 -1 alebo ak 4-2-3 -1.

Teraz krajnej hráči nie sú vyložene len obrancovia, ale ani vyložene len záložníci.

Na pravej strane dostal v príprave najviac šancí Markus Steinhöfer a Michal Breznaník vľavo.Krajné hráči musia zastať defenzívne i ofenzívne úlohu, ich postavenie sa mení aj podľa toho, či sa hra odohráva na ich strane alebo nie.

Na pozíciách stredných obrancov v oboch zápasoch s Třincom a Razgrad nastúpili Mareček a Polom. V druhom dueli hral už aj uzdravený Holek, po polovici sa sa zapojil aj Costa, ktorý na stopér odohral úvodný zápas ešte v Prahe na Strahove. V minulých sezónach v stredu obrany stabilne nastupoval Brabec, zranenie doliečuje veterán Kováč a niekdajší reprezentant Mazuch.

V strede poľa zatiaľ kouč vsádza na Vácha, Dočkala a Hušbauer. Na výber bude mať čoskoro aj Matějovského, na šancu čaká Shala. Z krajných hráčov má Ščasný k dispozícii Konatého a Hybš.Na hrot Li tsingiho, Fataie a samozrejme Lafata, až vylieči zranenie kolena.

Zatial za Lafata zaskočil Paixao, ktorý je podobným typom útočníka.

"Potvrdil, že má výborný výber miesta vo vápne, a že si vie nájsť loptu v tú správnu chvíľu. Na predzápasové tréningu mu to tam veľa padalo a v zápase to potvrdil. Mal tam aj ďalšie podarené veci. Potvrdil, že je nebezpečným bet365 mobil hráčom, ale ešte musí popracovať na kondícii. Sám o tom vie a tvrdo pracuje v tréningu, "povedal Ščasný o Paixão.

bet365 bonus

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz