środa, 13 września 2017

Megőrültél? Amikor a világbajnoki verseny válik farsa

Ez egy olyan fegyelem lehet, amely az olimpiai játékok között egyszer megtörténik. Talán ez is lehet vonzó a rajongók, mint a bet365 élő fogadás többi relé.

De mindez hétfőn a világbajnokságon Sierra Nevada nem ez a helyzet.

„Ez volt a teljes tragédia," mondta Samková , a Sochi 2014-es olimpiai győztes és a tizenkettedik vasárnapi női egyéni verseny. Miközben még mindig reggel cseh csapat úgy vélte, hogy az összes naplók.

Medal of Czech álom csapat elvesztette valahol a köd a hegyen. Dönthető fordul, ellentétben a korábbi napok, de gyönyörűen gondozott, de az erős szél akadályozta snowboardot, nafoukával frissen hullott hó a jeges pályán.Ezenkívül a körülmények megváltozt ak a verseny során. - Egyáltalán nem ugorhatunk - panaszolta Samka.

Az elődöntő út végén a Hopjáková a pályán esett, még a "lépcsők" egyik pályáján is megállt. - Az őrület, szörnyű, és meg kell szakítanom - mondta Hopjakova. "Ez csak egy szórakoztató verseny volt, és csak a túlélőkről szólt." A cseh páros ötödik lett, a hat briton végül aláírták az elődöntő előtt.

Pillanatok a Sierra Nevada-világbajnokságból a snowboard cross-team csapatában.

Bet365 kifizetés hogyan Négy csapat maradt az érmén.


"De egy kis döntőre kell mennie" - kérte a szervezők, Samka és Hopjak.

De ez egyedül lenne…

"Szóval azt mondtam, hogy őrültek, még rosszabbnak tűnne, és jobb, ha nem, csak árt a spor tnak. Végül azt mondták, hogy nem volt köteles menni, és azt mondtam nekik, hogy ezt nem tettem meg, nem volt értelme "- magyarázta Samka. A cseh versenyző mellett a doppingpróbára sietett. "Véletlenszerűen válogatják, és két nap múlva újra megyek." Sam nem emlékszik jól a Sierra Nevadára. A test hátulja egy ideig meg fog érezni. Ugyanakkor, mint vasárnap az első kellemetlensége után, pozitívan bet365 fogadási útmutatók beszélt.

"De örülök, hogy összességében egészséges vagyok, mindig jó edzés volt. Legyél az ötödik a világbajnokságon?Soha többé nem fogjuk ezt megtenni, "nevetett.

A hétfői versenyeket nem bet365 fogadás bónusz lehet komolyan venni.

bet365 fogadások az interneten

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz